Exportera ett CA-certifikat

1. Starta webbläsaren.
  2. Ange ”https://maskinens IP-adress” i webbläsarens adressfält (där ”maskinens IP-adress” är maskinens IP-adress).

image
    • Om du använder DNS (Domain Name System) eller har aktiverat ett NetBIOS-namn kan du ange ett annat namn som ”SharedPrinter” i stället för IP-adressen.

• Exempel:

https://SharedPrinter

Om du aktiverar ett NetBIOS-namn kan du även använda nodnamnet.

• Exempel:

https://brnxxxxxxxxxxxx

NetBIOS-namnet anges i nätverkskonfigurationsrapporten.

• För Mac öppnar du webbaserad hantering genom att klicka på maskinikonen på skärmen Status Monitor.
  3. Om maskinen ber om ett lösenord skriver du in det och klickar sedan på image.
  4. Klicka på fliken Network (Nätverk).
  5. Klicka på fliken Security (Säkerhet).
  6. Klicka på menyn CA Certificate (CA-certifikat) i vänster navigationsfält.
  7. Välj det certifikat som du vill exportera och klicka på Export (Exportera).
  8. Klicka på Submit (Skicka).
  9. Klicka på image intill Sparaoch ange sedan den plats där du vill spara filen.