Hem > Fax > PC-FAX > PC-FAX för Windows > Överblick PC-FAX (Windows) > Konfigurera PC-FAX (Windows)

Konfigurera PC-FAX (Windows)

Relaterade modeller:MFC‑J1300DW
Innan du skickar fax via PC-FAX kan du anpassa alla sändningsalternativ under varje flik i dialogrutan PC-FAX Inställningar.
  1. Gör något av följande:
    • Windows 7

Klicka på image (Start)>Alla program>Brother>Brother Utilities.

Klicka på rullgardinsmenyn och välj ditt modellnamn (om det inte redan är valt). Klicka på PC-FAX i vänster navigationsfält och klicka sedan på Konfigurera sändning.

• Windows 8 och Windows 10

Starta image (Brother Utilities) och klicka sedan på rullgardinsmenyn för att välja ditt modellnamn (om det inte redan är valt). Klicka på PC-FAX i vänster navigationsfält och klicka sedan på Konfigurera sändning.

Dialogrutan PC-FAX Inställningar visas.
    image
  2. Gör något av följande:
    • Klicka på fliken Användaruppgifter och ange sedan användarinformationen i fältet.
      image
      Varje Microsoft-konto kan ha sin egen anpassade Användaruppgifter-skärm för anpassade faxrubriker och försättsblad.
    • Klicka på fliken Sändning och ange sedan numret för att komma åt en extern linje (vid behov) i fältet Prefix för att nå en utgående linje. Markera kryssrutan Inkludera rubrik för att inkludera rubrikinformationen.
    • Klicka på fliken Adressbok och välj sedan adressboken du vill använda för PC-FAX i listrutan Välj adressbok.
  3. Klicka på OK.