Hem > Fax > Ta emot ett fax > Alternativ för minnesmottagning > Ändra alternativ för minnesmottagning

Ändra alternativ för minnesmottagning

Relaterade modeller:MFC‑J1300DW
Om det finns fax i maskinens minne när du ändrar alternativet för minnesmottagning ställer LCD-skärmen en av följande frågor:
  • Om mottagna fax redan har skrivits ut kommer följande meddelande att visas på pekskärmen [Radera alla dokument?]
    • Om du trycker på [Ja] kommer fax i minnet att raderas innan inställningen ändras.
    • Om du trycker på [Nej] kommer fax i minnet inte att raderas och inställningen ändras inte.
  • Om fax som inte skrivits ut finns i maskinens minne kommer följande meddelande att visas på pekskärmen [Skriv ut alla fax?]
    • Om du trycker på [Ja] kommer fax i minnet att skrivas ut innan inställningen ändras.
    • Om du trycker på [Nej] kommer fax i minnet inte att skrivas ut och inställningen ändras inte.
  • Om det finns faxmeddelanden i maskinens minne när du ändrar till [Pcfax mottagn.] från ett annat alternativ ([Fax vidaresändn.], [Vidarebef. till molnet], eller [Faxlagring]), trycker du på [<USB>] eller namnet på datorn om du är i ett nätverk och sedan på [OK]. Du blir tillfrågad om du vill aktivera backuputskrift.
    På pekskärmen visas:

[Sänd fax -> PC?]

• Om du trycker på [Ja] kommer faxmeddelandena i minnet att skickas till din dator innan inställningen ändras.
    • Om du trycker på [Nej] kommer fax i minnet inte att raderas och inställningen ändras inte.