Hem > Bilaga > Telefonnummer till Brother

Telefonnummer till Brother

VIKTIGT

Du måste ringa till Brothers kundtjänst eller din lokala Brother-återförsäljare för att få teknisk hjälp.

Vanliga frågor

Brother Solutions Center är vår resurs för allt din maskin behöver. Hämta de senaste versionerna av programvaror och verktyg och läs Vanliga frågor & felsökning felsökningstips för att lära dig hur du får bästa möjliga nytta av din Brother-produkt.

Kontrollera efter uppdateringar för Brother-skrivardrivrutiner här.

Kundservice

Besök global.brother/gw för att få information om var ditt närmaste Brother-kontor finns.

Placering av servicecenter

Kontakta ditt lokala Brother-kontor för att hitta servicecenter i Europa. Det finns kontaktuppgifter till europakontoren på global.brother/gw. Välj ditt land för att hitta den information du behöver.

Internetadresser
Brothers internationella webbplats: global.brother/gw
För vanliga frågor (FAQs), produktsupport och tekniska frågor samt verktyg och drivrutinsuppdateringar:
support.brother.com