Hem > Säkerhet > Säkerhet gällande nätverk > Använda LDAP-autentisering > Logga in för att ändra maskinens inställningar via maskinens kontrollpanel (LDAP-autentisering)

Logga in för att ändra maskinens inställningar via maskinens kontrollpanel (LDAP-autentisering)

När du aktiverat LDAP-autentisering blir maskinens kontrollpanel låst tills du anger användar-ID och lösenord på maskinens kontrollpanel.

1. Ange ditt användar-ID och lösenord med hjälp av pekskärmen på maskinens kontrollpanel.
  2. Tryck på [OK].
  3. När autentiseringen är genomförd kommer maskinens kontrollpanel att låsas upp.