Hem > Skanna > Skanna från din dator (Windows) > Skanna med ControlCenter4 avancerat läge (Windows) > Skanna till en Office-fil med ControlCenter4 Avancerat läge (Windows)

Skanna till en Office-fil med ControlCenter4 Avancerat läge (Windows)

Din maskin kan konvertera skannade data till en Microsoft Word-, Microsoft PowerPoint- eller Microsoft Excel-fil.
  • Välj Avancerat läge som lägesinställning för ControlCenter4.
  • För att kunna använda den här funktionen måste din dator vara ansluten till Internet.
  1. Ladda ditt dokument.
  2. Klicka på ikonen image (ControlCenter4) i aktivitetsfältet och klicka sedan på Öppna.
  3. Klicka på fliken Skanna.
    image
  4. Klicka på knappen E-post eller Fil.
    Dialogrutan för skanningsinställningar visas.
  5. Klicka på rullgardinsmenyn Filtyp och välj sedan alternativet Microsoft Office Word (*.docx), Microsoft Office PowerPoint (*.pptx) eller Microsoft Office Excel (*.xlsx).
  6. Ändra vid behov skanninginställningarna.
  7. Klicka på knappen Skanna.
    Om ett meddelande om Internetanslutningen visas i en dialogruta ska du läsa det och klicka på OK.