Fyll på kuvert i pappersfacket

• Om inställningen [Kontrollera papper] är ställd på [] och du drar ut pappersfacket ur maskinen kommer ett meddelande att visas på LCD-skärmen som frågar om du vill ändra papperstyp eller pappersformat.
  • Du kan lägga i kuvert i olika storlekar. imageimage Närliggande information: Papperstyp och pappersstorlek för varje funktion

• När du lägger i papper i ett annat format i facket måste du ändra inställningen för pappersformat på maskinen eller inställningen för pappersformat på din dator.
  • Tryck på kuvertens hörn och sidor så att de ligger så plant som möjligt innan du laddar kuverten i facket.
    image
  1. Om pappersstödets flik (1) är utfälld ska du stänga den och sedan stänga pappersstödet (2).
    image
  2. Dra ut pappersfacket helt ur maskinen.
    image
  3. Öppna pappersutmatningsfackets lock (1).
    image
  4. Placera upp till 10 kuvert i pappersfacket med utskriftssidan vänd nedåt. Om du lägger i fler än 10 kuvert kan det bli pappersstopp.
    image
  5. Tryck försiktigt och flytta sidoguiderna (1) och längdguiden (2) så att de passar kuvertets storlek.

Se till att kuvert ligger platt i facket.

image
    VIKTIGT
    Om kuverten ”dubbelmatas” lägger du ett kuvert åt gången i pappersfacket.
  6. Stäng pappersutmatningsfackets lock.
    image
  7. Tryck långsamt in pappersfacket helt i maskinen.
    image
  8. Dra ut pappersstödet (1) tills det låses fast. Vik därefter ut pappersstödets flik (2)