Hem > Fax > Ta emot ett fax > Alternativ för minnesmottagning > Lagra inkommande fax i maskinens minne

Lagra inkommande fax i maskinens minne

Relaterade modeller:MFC‑J1300DW
Använd funktionen för faxlagring för att lagra mottagna faxmeddelanden i maskinens minne. Du kan komma åt lagrade faxmeddelanden från en faxmaskin på en annan plats genom att använda fjärråtkomstkommandon. Maskinen skriver ut en kopia av varje lagrat fax.
  • Denna funktion är endast tillgänglig för svartvita faxmeddelanden.
  1. Tryck på image [Inställn.]>[Alla inställn.]>[Fax]>[Mottagning]>[Minnesmottagn.].
  2. Tryck på image eller image för att visa alternativet [Faxlagring] och tryck sedan på det.