Hem > Säkerhet > Säkerhet gällande nätverk > Innan du använder nätverkssäkerhetsfunktioner

Innan du använder nätverkssäkerhetsfunktioner

Din Brother-maskin använder några av de allra senaste protokollen för nätverkssäkerhet och kryptering. De här nätverksfunktionerna kan integreras i den övergripande planen för nätverkssäkerhet, och på så vis bidra till att skydda dina data och hindra otillåten åtkomst till maskinen.
image
Vi rekommenderar att du inaktiverar FTP- och TFTP-protokollen. Åtkomst till maskinen med de här protokollen är inte säker. När du däremot inaktiverar FTP, inaktiveras funktionen Skanna till FTP.