Koti > Suojaus > Verkon suojausominaisuudet > Secure Function Lock 3.0 > Skannaus Secure Function Lock 3.0 -toiminnolla

Skannaus Secure Function Lock 3.0 -toiminnolla

Vastaavat mallit:MFC‑L2730DW / MFC‑L2750DW

Skannauksen rajoitusten määrittäminen (järjestelmänvalvojille)

Secure Function Lock 3.0 -toiminnon avulla järjestelmänvalvoja voi rajoittaa käyttäjien skannausoikeutta. Kun skannaustoiminto on estetty yleiseltä käyttäjäasetukselta, vain ne käyttäjät, joilla on valittuna Scan (Skannaa) -valintaruutu, pystyvät skannaamaan.

Skannausominaisuuden käyttö (rajoitetuille käyttäjille)

• Skannaus laitteen ohjauspaneelista:

Rajoitetut käyttäjät voivat siirtyä skannaustilaan antamalla PIN-koodin laitteen ohjauspaneelista.

• Skannaus tietokoneelta:

Rajoitettujen käyttäjien on annettava PIN-koodi laitteen ohjauspaneelista ennen tietokoneesta skannausta. Jos laitteen ohjauspaneelista ei anneta PIN-koodia, käyttäjän tietokoneeseen tulee virheviesti.