Koti > Mobiili / Web Connect > Brother Web Connect > Brother Web Connect -käytön edellytykset > Välityspalvelimen asetusten määrittäminen Brother-laitteen ohjauspaneelin avulla

Välityspalvelimen asetusten määrittäminen Brother-laitteen ohjauspaneelin avulla

Vastaavat mallit:MFC‑L2730DW / MFC‑L2750DW
Jos verkossasi käytetään välityspalvelinta, laitteessa on määritettävä seuraavat välityspalvelimen tiedot:
  • välityspalvelimen osoite
  • portin numero
  • Käyttäjänimi
  • salasana.
  1. Paina image[Asetukset]>[Kaikki asetukset]>[Verkko]>[Web Connect -asetukset]>[Välitysp. aset.]>[Välityspal. yht.]>[Päällä].
  2. Syötä välityspalvelimen tiedot ja tee tarvittavat valinnat.
  3. Paina image.