Koti > Faksi > Faksin vastaanotto > Vastaanotto muistiin -asetukset > Vastaanotettujen faksien siirtäminen tietokoneeseen PC-Fax-vastaanottotoiminnolla (vain Windows)

Vastaanotettujen faksien siirtäminen tietokoneeseen PC-Fax-vastaanottotoiminnolla (vain Windows)

Vastaavat mallit:MFC‑L2710DN / MFC‑L2710DW / MFC‑L2730DW / MFC‑L2750DW
Ota käyttöön PC-Fax-vastaanottotoiminto, joka tallentaa saapuvat faksit automaattisesti laitteen muistiin ja lähettää ne tietokoneeseen. Tämän jälkeen voit tarkastella ja tallentaa fakseja tietokoneessa.
PC-FAX-vastaanotto-ohjelmiston on oltava käynnissä, ennen kuin vastaanotettuja fakseja voi siirtää tietokoneeseen.

Vaikka tietokone olisi suljettuna (esimerkiksi yöllä tai viikonloppuisin), koneesi vastaanottaa ja tallentaa faksit muistiinsa.

Kun käynnistät tietokoneen ja PC-FAX-vastaanotto-ohjelmisto käynnistyy, laitteesi siirtää faksit tietokoneelle automaattisesti.

Jos valitsit [Varm.kopio: Kyllä], laite tulostaa myös faksin.

MFC-L2710DN/MFC-L2710DW

1. Paina image (FAX (Faksi)).
  2. Paina Menu (Valikko).
  3. Paina image tai image, kunnes näkyvissä on [Faksi], ja paina sitten OK.
  4. Paina image tai image, kunnes näkyvissä on vaihtoehto [Muist.vast.ot.], ja paina sitten OK.
  5. Paina image tai image, kunnes näkyvissä on vaihtoehto [PC-Fax vas.ot.], ja paina sitten OK.
    image
    • PC-Fax-vastaanotto ei ole käytettävissä Macintosh-käyttöjärjestelmille.
    • Jos saat virheviestin ja laite ei voi tulostaa muistissa olevia fakseja, voit käyttää tätä asetusta faksien siirtämiseen tietokoneelle.
  6. Tuo [Kyllä] näytölle painamalla image tai image ja paina sitten OK.
  7. Paina OK.
  8. Näytä [<USB>] tai tietokoneen nimi painamalla image tai image ja paina sitten OK.
  9. Paina image tai image näyttääksesi [Kyllä] tai [Ei] varmuuskopiotulostukselle ja paina sitten OK.
  10. Paina Stop/Exit (Lopeta/Poistu).

MFC-L2730DW/MFC-L2750DW

1. Paina image[Asetukset]>[Kaikki asetuks.]>[Faksi]>[Vastaanottoas.]>[PC-Fax vas.ot.].
  2. Paina [Päällä].
    image
    • PC-Fax-vastaanotto ei ole käytettävissä Macintosh-käyttöjärjestelmille.
    • Jos saat virheviestin ja laite ei voi tulostaa muistissa olevia fakseja, voit käyttää tätä asetusta faksien siirtämiseen tietokoneelle.
  3. Paina [OK].
  4. Paina [<USB>] tai sen tietokoneen nimeä, jolta haluat vastaanottaa fakseja, jos olet verkossa. Paina sitten [OK].
  5. Paina [Varm.kopio: Kyllä] tai [Varm.kopio: Ei].
  6. Paina image.