Koti > Faksi > PC-FAX > PC-FAX-toiminto Macille > Faksien lähetys ohjelmasta (Mac)

Faksien lähetys ohjelmasta (Mac)

Vastaavat mallit:MFC‑L2710DN / MFC‑L2710DW / MFC‑L2730DW / MFC‑L2750DW

PC-FAX-ohjelma tukee vain mustavalkofakseja. Mustavalkofaksi lähetetään, vaikka alkuperäiset tiedot olisivat värillisiä ja vastaanottava faksilaite tukisi värillisiä fakseja.

1. Luo dokumentti Mac-ohjelmassa.
  2. Osoita esimerkiksi Apple TextEdit -ohjelmassa ensin Arkisto ja sitten Tulosta.
  3. Osoita sovelluksen ponnahdusvalikkoa ja valitse sitten Lähetä faksi-valinta.
    image
  4. Osoita Tulostus -ponnahdusvalikkoa ja valitse sitten Faksi-valinta.
    image
  5. Kirjoita faksinumero Syötä faksinumero -kenttään ja osoita Lisää.
    Faksinumero näkyy Kohdefaksinumerot -kentässä.
    image
    Jos haluat lähettää faksin useampaan kuin yhteen numeroon, osoita Lisää ensimmäisen faksinumeron kirjoittamisen jälkeen ja kirjoita seuraava faksinumero. Vastaanottajien faksinumerot luetellaan Kohdefaksinumerot -kentässä.
    image
  6. Lähetä faksi napsauttamalla Tulosta.