Skannatun kuvan rajaus ControlCenter4:n perustilassa (Windows)

Kuvankäsittelyn työkalurivillä on rajaustyökalu, jolla voit poistaa skannatusta kuvasta haluamasi alueet. Lähennä ja Loitonna -työkalujen avulla voidaan tarkastella rajattavaa kuvaa.

Kuvankäsittelyn työkalurivi

Kuvankäsittelyn työkalurivi
  1. Käynnistä uudelleen
    Peruuttaa kaikki valitussa kuvassa tehdyt muokkaukset. Muokattu kuva palaa alkuperäiseen tilaan.
  2. Sovita ikkunaan
    Näyttää skannatun kuvan siten, että koko kuva sopii ikkunaan.
  3. Lähennä
    Lähentää skannattua kuvaa.
  4. Loitonna
    Loitontaa skannattua kuvaa.
  5. Rajaa ja muokkaa
    Poistaa kuvan ulommat osat. Napsauta Rajaa ja muokkaa -painiketta ja muuta sitten kehystä siten, että se sisältää alueen, jonka haluat näkyvän rajauksen jälkeen.
  6. Sivulaskuri

Osoittaa tällä hetkellä kuvienkatseluohjelmassa näytetyn skannatun sivun sivunumeroa. Jos haluat näyttää eri sivun, valitse haluttu numero sivunumeroiden pudotusluettelosta.

image
Jos olet skannannut monia kuvia, voit nähdä seuraavan tai edellisen skannatun kuvan napsauttamalla esikatseluikkunan vasenta tai oikeaa nuolipainiketta.
  1. Skannaa asiakirja.
  2. Muokkaa skannattua kuvaa napsauttamalla image (Rajaa ja muokkaa).
    Rajaa ja muokkaa - ControlCenter4-ikkuna avautuu.
    image
    1. Laajentaa skannatun kuvan siten, että koko kuva mahtuu ikkunaan.
    2. Lähentää kuvaa.
    3. Loitontaa kuvaa.
    4. Kiertää kuvaa vastapäivään 90 astetta.
    5. Kiertää kuvaa myötäpäivään 90 astetta.
    6. Säädä rajattavaa aluetta napsauttamalla ja vetämällä kehystä.
  3. Napsauta OK.
    Muokattu kuva näkyy katseluohjelmassa.