Koti > Mobiili / Web Connect > Brother Web Connect > Brother Web Connect -yleiskuvaus

Brother Web Connect -yleiskuvaus

Vastaavat mallit:MFC‑L2730DW / MFC‑L2750DW
Jotkin WWW-sivustot tarjoavat palveluita, joiden avulla käyttäjät voivat lähettää sivustoon kuvia ja tiedostoja sekä katsella siellä olevia kuvia ja tiedostoja. Brother-laitteesi voi skannata kuvia ja lähettää ne tällaisiin palveluihin. Laite voi myös ladata kuvia palveluista ja tulostaa kuvia, jotka on jo siirretty palveluihin.
image
  1. Tulostus
  2. Skannaus
  3. Valokuvat, kuvat, asiakirjat ja muut tiedostot
  4. WWW-palvelu

Jotta voit käyttää Brother Web Connect -toimintoa, Brother-laitteen on oltava verkossa, jossa on internetyhteys. Internetyhteys voi olla joko kiinteä tai langaton.

Välityspalvelinta käyttävissä verkoissa laite on myös määritettävä käyttämään välityspalvelinta. Jos et ole varma verkkoasetuksista, ota yhteys verkkovastaavaan.

image

Välityspalvelin on tietokone. Se toimii välittäjänä tietokoneiden, joilla ei ole suoraa internetyhteyttä, ja internetin välillä.