Koti > Skannaus > Skannaaminen tietokoneelta (Windows) > Skannaus Nuance™ PaperPort™ 14SE- tai muilla Windows-sovelluksilla

Skannaus Nuance™ PaperPort™ 14SE- tai muilla Windows-sovelluksilla

Voit käyttää skannaukseen Nuance PaperPort 14SE -sovellusta.
  • Kun haluat ladata Nuance PaperPort 14SE -sovelluksen, napsauta image (Brother Utilities), valitse Tee enemmän vasemmassa siirtymispalkissa ja napsauta sitten PaperPort.
  • Nuance PaperPort 14SE tukee seuraavia: Windows 7, Windows 8, Windows 8.1 ja Windows 10.
  • Saat yksityiskohtaiset ohjeet kunkin sovelluksen käyttöön napsauttamalla Help (Ohje)-valikkoa ja napsauttamalla sitten Getting Started Guide (Aloitusopas) Help (Ohje)-valintanauhassa.

image
Nämä skannausohjeet koskevat versiota PaperPort 14SE. Vaiheet ovat vastaavat muissa Windows-sovelluksissa. PaperPort 14SE tukee sekä TWAIN- että WIA-ohjaimia. Näissä vaiheissa käytetään TWAIN-ohjainta (suositus).

1. Aseta asiakirja laitteeseen.
  2. Käynnistä PaperPort 14SE.
    Tee jokin seuraavista:
    • Windows 7

Napsauta tietokoneessa image (Käynnistä)>Kaikki ohjelmat>Nuance PaperPort 14>PaperPort.

• Windows 8

Valitse image (PaperPort).

• Windows 10

Napsauta image Nuance PaperPort 14>PaperPort.

3. Napsauta Desktop (Työpöytä) -valikkoa ja napsauta sitten Scan Settings (Skannausasetukset) Desktop (Työpöytä) -valintanauhassa.

Scan or Get Photo (Skannaa tai hae valokuva)-paneeli avautuu näytön vasemmassa reunassa.

4. Valitse Skannerit-luettelosta TWAIN: TW-Brother XXX-XXXX tai TWAIN: TW-Brother XXX-XXXX LAN (tässä XXX-XXXX on laitteen mallin nimi). Jos haluat käyttää WIA-ohjainta, valitse Brother-ohjain, jonka etuliitteenä on WIA.
  5. Valitse Display scanner dialog box (Näytä skannerin valintaikkuna) -valintaruutu Scan or Get Photo (Skannaa tai hae valokuva) -paneelissa.
  6. Napsauta Scan.

Skanneriasetukset-valintaikkuna avautuu.

image

7. Säädä Skanneriasetukset-valintaikkunan asetuksia tarvittaessa.
  8. Napsauta Asiakirjan koko -pudotusluetteloa ja valitse asiakirjasi koko.
    image

Asiakirjan kummankin puolen skannaus (MFC-L2750DW):

Automaattinen kaksipuolinen skannaus on käytettävissä vain ADS-laitteesta.

Et voi esikatsella kuvaa esiskannauksella.

9. Valitse Esiskannaus, jos haluat esikatsella kuvaa ja rajata siitä tarpeettomat osat ennen skannausta.
  10. Napsauta Käynnistä.

Laite aloittaa skannauksen.