Koti > Rutiinihuolto > Laitteen puhdistaminen > Rumpuyksikön puhdistaminen käyttämällä rumpupistetulostusta

Rumpuyksikön puhdistaminen käyttämällä rumpupistetulostusta

Jos tulosteessa on pisteitä tai muita toistuvia jälkiä 94 mm välein, rumpuyksikössä voi olla vieraita materiaaleja, kuten rumpuyksikön pintaan tarran jättämää liimaa.

DCP-L2510D/DCP-L2530DW/DCP-L2537DW/DCP-L2550DN/MFC-L2710DN/MFC-L2710DW

1. Varmista, että laite on valmiustilassa.
  2. Tuo [Tulosta rap.]-vaihtoehto näyttöön painamalla image tai image ja paina sitten OK.
  3. Paina image tai image ja valitse [Rumpu/pistetul].
  4. Paina Start (Käynn)-painiketta.
    Laite tulostaa rumpuyksikön testisivun.
  5. Sammuta laite pitämällä image-painiketta painettuna.
  6. Avaa etukansi.
    image
  7. Poista värikasetti ja rumpuyksikkö laitteesta.
    image
  8. Paina vihreä lukitusvipu alas ja poista värikasetti rumpuyksiköstä.
    image
  9. Käännä rumpuyksikköä kuvan osoittamalla tavalla. Varmista, että rumpuyksikön hammasratas on vasemmalla.
    image
  10. Paikanna merkki rumpuyksikön rullan vieressä olevien numeroitujen merkkien avulla. Esimerkiksi piste testisivun sarakkeessa 2 tarkoittaa, että merkki löytyy rumpuyksikön alueelta 2.
    image
  11. Käännä rumpuyksikön reunaa itseäsi kohti ja tarkkaile sen pintaa nähdäksesi merkin.
    image
    TÄRKEÄÄ
    • Välttääksesi tulostuslaatuun liittyvät ongelmat ÄLÄ kosketa rumpuyksikön pintaa. Kosketa vain päässä olevaa pyörää.
  12. Pyyhi rumpuyksikön pintaa kevyesti kuivalla vanupuikolla, kunnes pinnan jälki tai vieras materiaali irtoaa.
    image
    HUOMAUTUS
    ÄLÄ puhdista valonherkän rummun pintaa terävällä esineellä tai nesteillä.
  13. Työnnä väriainekasettia tiukasti rumpuyksikköön siten, että kuulet sen lukittuvan paikalleen.
    image
    image
    Varmista, että värikasetti on asennettu oikein. Muussa tapauksessa se voi irrota rumpuyksiköstä.
  14. Asenna värikasetti ja rumpuyksikkö takaisin laitteeseen.
    image
  15. Sulje laitteen etukansi.
  16. Kytke laitteen virta päälle painamalla image.

MFC-L2730DW/MFC-L2750DW

1. Varmista, että laite on valmiustilassa.
  2. Paina image[Asetukset]>[Kaikki asetuks.]>[Tulosta rap.]>[Rumputestitulostus].
  3. Paina [Kyllä]-painiketta.
    Laite tulostaa rumpuyksikön testisivun.
  4. Paina image.
  5. Sammuta laite pitämällä image-painiketta painettuna.
  6. Avaa etukansi.
    image
  7. Poista värikasetti ja rumpuyksikkö laitteesta.
    image
  8. Paina vihreä lukitusvipu alas ja poista värikasetti rumpuyksiköstä.
    image
  9. Käännä rumpuyksikköä kuvan osoittamalla tavalla. Varmista, että rumpuyksikön hammasratas on vasemmalla.
    image
  10. Paikanna merkki rumpuyksikön rullan vieressä olevien numeroitujen merkkien avulla. Esimerkiksi piste testisivun sarakkeessa 2 tarkoittaa, että merkki löytyy rumpuyksikön alueelta 2.
    image
  11. Käännä rumpuyksikön reunaa itseäsi kohti ja tarkkaile sen pintaa nähdäksesi merkin.
    image
    TÄRKEÄÄ
    • Välttääksesi tulostuslaatuun liittyvät ongelmat ÄLÄ kosketa rumpuyksikön pintaa. Kosketa vain päässä olevaa pyörää.
  12. Pyyhi rumpuyksikön pintaa kevyesti kuivalla vanupuikolla, kunnes pinnan jälki tai vieras materiaali irtoaa.
    image
    HUOMAUTUS
    ÄLÄ puhdista valonherkän rummun pintaa terävällä esineellä tai nesteillä.
  13. Työnnä väriainekasettia tiukasti rumpuyksikköön siten, että kuulet sen lukittuvan paikalleen.
    image
    image
    Varmista, että värikasetti on asennettu oikein. Muussa tapauksessa se voi irrota rumpuyksiköstä.
  14. Asenna värikasetti ja rumpuyksikkö takaisin laitteeseen.
    image
  15. Sulje laitteen etukansi.
  16. Kytke laitteen virta päälle painamalla image.