Koti > Kopiointi > Kopioitujen kuvien suurentaminen tai pienentäminen

Kopioitujen kuvien suurentaminen tai pienentäminen

Valitsemalla suurennus- tai pienennyssuhteen voit muuttaa kopion kokoa.
image

DCP-L2510D/DCP-L2530DW/DCP-L2537DW/DCP-L2550DN/MFC-L2710DN/MFC-L2710DW

1. Aseta asiakirja laitteeseen.
  2. Tee jokin seuraavista:
    • MFC-mallit

Paina image (COPY (Kopioi)).

Tuo näkyviin haluamasi kopioiden määrä valintanäppäimistöllä.

• DCP-mallit

Syötä haluamasi kopioiden määrä painamalla image tai image.

3. Paina Options (Valinnat) tai Copy/Scan Options (Kopio/Skannaa Valinnat).
  4. Paina image tai image ja valitse [Suuren./Pienen.]. Paina sitten OK.
  5. Valitse haluamasi suurennus- tai pienennyssuhde painamalla image tai image ja paina sitten OK.
    • Jos valitset [Mukau.(25-400%)], syötä suurennus- tai pienennyssuhteeksi [25%][400%] numeronäppäimistöllä tai painamalla image tai image ja paina sitten OK.
  6. Paina Start (Käynn).
image
  • [Autom.] määrittää laitteen laskemaan paperikokoon parhaiten sopivan pienennyssuhteen.
  • [Autom.] on käytettävissä vain ADF-laitetta käytettäessä.

MFC-L2730DW/MFC-L2750DW

1. Aseta asiakirja laitteeseen.
  2. Paina image ([Kopioi]).
  3. Syötä kopioiden määrä.
  4. Paina [Valinnat].
  5. Paina image tai image, kunnes näkyvissä on [Suuren./Pienen.], ja paina sitten [Suuren./Pienen.].
  6. Tuo käytettävissä olevat asetukset näkyviin painamalla image tai image ja paina sitten asetusta, jota haluat muuttaa.
  7. Tee jokin seuraavista:
    • Jos valitset [Suurenna]- tai [Pienennä]-vaihtoehdon, paina suurennus- tai pienennyssuhdetta, jota haluat käyttää.
    • Jos valitset [Mukau.(25-400%)]-vaihtoehdon, pyyhi näkyvissä oleva prosentti pois painamalla image (askelpalautin) tai siirrä kohdistinta painamalla image ja syötä sitten suurennus- tai pienennyssuhde väliltä [ 25%] ja [400%] .

Paina [OK].

• Jos valitsit [100%]- tai [Autom.]-vaihtoehdon, siirry seuraavaan vaiheeseen.
  8. Kun olet valmis, paina [OK]-painiketta. (Jos [OK]-painike on näkyvissä.)
  9. Paina [Aloita].
image
  • [Autom.] määrittää laitteen laskemaan paperikokoon parhaiten sopivan pienennyssuhteen.
  • [Autom.] on käytettävissä vain ADF-laitetta käytettäessä.