Koti > Faksi > Faksin lähettäminen > Odottavien faksien tarkistus ja peruutus

Odottavien faksien tarkistus ja peruutus

Vastaavat mallit:MFC‑L2710DN / MFC‑L2710DW / MFC‑L2730DW / MFC‑L2750DW
Voit peruuttaa faksityön ennen lähetystä peruuttamalla sen tallennuksen yhteydessä.

MFC-L2710DN/MFC-L2710DW

1. Paina image (FAX (Faksi)).
  2. Paina Menu (Valikko).
  3. Paina image tai image, kunnes näkyvissä on [Faksi], ja paina sitten OK.
  4. Paina image tai image, kunnes näkyvissä on [Jälj.oleva työ], ja paina sitten OK.
    LCD-näytössä näkyy muistissa odottavien lähetettävien töiden määrä.
  5. Tuo peruutettava työ näkyviin painamalla image tai image ja paina OK.
  6. Paina vaihtoehtoja seuraavassa taulukossa peruuttaaksesi tai poistuaksesi peruutuksesta.
    Asetus
    Kuvaus
    image

Laite peruuttaa työn.

image

Laite poistuu peruutusprosessista peruuttamatta.

7. Paina Stop/Exit (Lopeta/Poistu).

MFC-L2730DW/MFC-L2750DW

1. Paina image[Asetukset]>[Kaikki asetuks.]>[Faksi]>[Jälj.oleva työ].
  2. Suorita seuraavat vaiheet jokaiselle tarkistettavalle tai peruutettavalle työlle:
    1. Selaa odottavia töitä painamalla image tai image ja paina sitten peruutettavaa työtä.
    2. Paina [OK].
    3. Vahvista painamalla [Kyllä] tai poistu peruuttamatta painamalla [Ei].
  3. Kun olet lopettanut töiden peruuttamisen, paina image.