Koti > Verkko > Teknisiä tietoja kokeneille käyttäjille > Verkkoasetusten palautus tehdasasetuksiin

Verkkoasetusten palautus tehdasasetuksiin

Vastaavat mallit:DCP‑L2530DW / DCP‑L2537DW / DCP‑L2550DN / MFC‑L2710DN / MFC‑L2710DW / MFC‑L2730DW / MFC‑L2750DW
Voit palauttaa tulostuspalvelimen tehdasasetukset laitteen ohjauspaneelista. Tämä palauttaa kaikki tiedot, kuten salasanan ja IP-osoitteen.
image
  • Tämä toiminto palauttaa kaikki kiinteän (vain tuetut mallit) ja langattoman verkon asetukset tehdasasetuksiin.
  • Voit myös palauttaa tulostuspalvelimen tehdasasetuksiin BRAdmin Lightin, BRAdmin Professional:n tai WWW-pohjaisen hallinnan avulla.

DCP-L2530DW/DCP-L2537DW/DCP-L2550DN/MFC-L2710DN/MFC-L2710DW

1. Paina Menu (Valikko).
  2. Tuo [Verkko]-vaihtoehto näyttöön painamalla image tai image ja paina sitten OK.
  3. Paina image tai image, kunnes näkyvissä on [Verkon nollaus], ja paina sitten OK.
  4. Noudata laitteen ohjeita verkkoasetusten palauttamiseksi.
    Laite käynnistyy uudelleen.

MFC-L2730DW/MFC-L2750DW

1. Paina image[Asetukset]>[Kaikki asetuks.]>[Verkko]>[Verkon nollaus].
  2. [Kone käynnistyy uudelleen nollauksen jälkeen. Paina [OK] 2 sekunnin ajan vahvistaaksesi.] tulee näkyviin. Vahvista painamalla [OK] kahden sekunnin ajan.
    Laite käynnistyy uudelleen.