Koti > Mobiili / Web Connect > Google Cloud Print > Ennen Google Cloud Print -toiminnon käyttöä > Verkkoasetukset Google Cloud Print -toiminnon käyttöön

Verkkoasetukset Google Cloud Print -toiminnon käyttöön

Vastaavat mallit:DCP‑L2530DW / DCP‑L2537DW / DCP‑L2550DN / MFC‑L2710DN / MFC‑L2710DW / MFC‑L2730DW / MFC‑L2750DW

Google Cloud Print -toiminnon käyttö edellyttää, että Brother-laitteesi on kytketty internetiin kiinteän tai langattoman verkon kautta. Voit kytkeä laitteen ja määrittää sen asetukset asianmukaisesti katsomalla ohjeet Pika-asennusoppaasta tai liittyvistä aiheista tässä oppaassa.