Koti > Vianetsintä > Verkko-ongelmat > Verkkoyhteyden korjaustyökalun käyttö (Windows)

Verkkoyhteyden korjaustyökalun käyttö (Windows)

Vastaavat mallit:DCP‑L2530DW / DCP‑L2537DW / DCP‑L2550DN / MFC‑L2710DN / MFC‑L2710DW / MFC‑L2730DW / MFC‑L2750DW
Korjaa Brother-laitteen verkkoasetukset Verkkoyhteyden korjaustyökalu -ohjelman avulla. Se määrittää oikean IP-osoitteen ja aliverkon peitteen.
  • Windows 7 / Windows 8 / Windows 10

Sinun on kirjauduttava järjestelmänvalvojan käyttöoikeuksin.

• Varmista, että Brother-laitteeseen on kytketty virta päälle ja että se on yhteydessä samaan verkkoon kuin tietokone.
  1. Tee jokin seuraavista:
    Asetus
    Kuvaus
    Windows 7

Valitse image (Käynnistä) > Kaikki ohjelmat > Brother > Brother Utilities.

Napsauta avattavaa luetteloa ja valitse mallisi nimi (jos sitä ei ole jo valittu). Napsauta Työkalut vasemmassa selauspalkissa ja valitse Verkkoyhteyden korjaustyökalu.

Windows 8 / Windows 10

Käynnistä image (Brother Utilities), ja napsauta sitten pudotusluetteloa ja valitse mallin nimi (mikäli sitä ei ole jo valittu). Napsauta Työkalut vasemmassa selauspalkissa ja valitse Verkkoyhteyden korjaustyökalu.

image
    • Jos Käyttäjätilien valvonta -näyttö tulee näkyviin, valitse Kyllä.
  2. Noudata näyttöön tulevia ohjeita.
  3. Tarkista diagnoosi tulostamalla verkkomääritysten raportti tai tulostinasetusten sivu.
    image

Verkkoyhteyden korjaustyökalu käynnistyy automaattisesti, jos valitset Ota yhteyden korjaustyökalu käyttöön -valinnan Status Monitor -apuohjelmassa. Kaksoisnapsauta Status Monitor -näyttöä ja napsauta sitten Muut asetukset>Ota yhteyden korjaustyökalu käyttöön. Tätä ei suositella, jos verkonvalvoja on määrittänyt staattisen IP-osoitteen, sillä tällä valinnalla IP-osoite saattaa vaihtua automaattisesti.

Jos IP-osoitetta ja aliverkon peitettä ei ole määritetty oikein vielä verkkoliitännän korjaustyökalun käyttämisen jälkeenkään, pyydä näitä tietoja verkonvalvojaltasi.