Koti > Paperin käsittely > Paperin asettaminen > Paperin asettaminen käsinsyöttörakoon ja sille tulostaminen > Paksun paperin ja tarrojen lisääminen käsinsyöttöaukkoon ja niille tulostaminen

Paksun paperin ja tarrojen lisääminen käsinsyöttöaukkoon ja niille tulostaminen

Jos asetat paperikasettiin erikokoista paperia, laitteen tai tietokoneen paperikoon asetusta on myös muutettava.

1. Avaa takakansi (luovutusalusta tulostuspuoli ylöspäin).
    image
    image
    Laite ottaa käsinsyöttötilan käyttöön, kun käsinsyöttörakoon asetetaan paperia.
  2. Avaa laitteen etuosassa oleva käsinsyöttörako.
    image
  3. Siirrä käsinsyöttöraon paperinohjaimet käyttämäsi paperin leveydelle molemmin käsin.
    image
  4. Aseta molemmin käsin yksi kokonainen paperiarkki käsinsyöttörakoon, kunnes paperin etureuna koskettaa paperinsyöttöteloja. Kun laite alkaa vetää paperia sisään, päästä siitä irti.
    image
    image
    • Laita paperi käsinsyöttörakoon tulostuspuoli ylöspäin.
    • Jos paperi on asetettava käsinsyöttörakoon uudelleen, vedä paperi kokonaan ulos laitteesta.
    • Älä aseta käsinsyöttörakoon enempää kuin yksi paperiarkki kerrallaan, jotta vältät paperitukoksen.
    • Varmista, että paperi on suorassa ja oikeassa asennossa käsinsyöttöraossa. Muutoin paperin syöttäminen ei ehkä onnistu oikein ja tuloste voi olla vino tai paperi voi juuttua laitteeseen.
  5. Lähetä tulostustyösi laitteeseen.
    image
    Muuta tulostusasetuksia tulostusnäytössä ennen tulostustyön lähettämistä tietokoneestasi.
  6. Kun tulostettu sivu on tullut ulos laitteen takaa, aseta seuraava paperiarkki käsinsyöttörakoon. Toista tämä jokaiselle tulostettavalle sivulle.
  7. Sulje takakansi (luovutusalusta tulostuspuoli ylöspäin), kunnes se lukittuu paikoilleen.