Koti > Paperin käsittely > Paperiasetukset > Paperikoon ja paperityypin vaihtaminen

Paperikoon ja paperityypin vaihtaminen

Kun muutat paperikasetissa olevan paperin kokoa, nestekidenäytön paperikoon ja -tyypin asetusta on muutettava samalla.

DCP-L2510D/DCP-L2530DW/DCP-L2537DW/DCP-L2550DN/MFC-L2710DN/MFC-L2710DW

1. Paina Menu (Valikko).
  2. Paina image tai image, kunnes näkyvissä on vaihtoehto [Yleiset aset.], ja paina sitten OK.
  3. Tuo [Kasettiaset.]-vaihtoehto näyttöön painamalla image tai image ja paina sitten OK.
  4. Paina image tai image, kunnes näkyvissä on [Paperityyppi], ja paina sitten OK.
  5. Tuo [Ohut paperi], [Tav. paperi], [Paksu paperi] tai [Uusiopaperi] -vaihtoehto näytölle painamalla image tai image ja paina sitten OK.
  6. Paina image tai image, kunnes näkyvissä on [Paperikoko], ja paina sitten OK.
  7. Paina image tai image, kunnes näkyvissä on [A4], [Letter], [Legal], [Executive], [A5], [A5(pitkä sivu)], [A6], [Mexico Legal], [India Legal] tai [Folio], ja paina OK.
  8. Paina Stop/Exit (Lopeta/Poistu).

MFC-L2730DW/MFC-L2750DW

1. Paina image[Asetukset]>[Kaikki asetuks.]>[Yleiset aset.]>[Kasettiaset.]>[Paperityyppi].
  2. Tuo [Ohut], [Tav. paperi], [Paksu], [Paksumpi] tai [Uusiopaperi] -vaihtoehto näytölle painamalla image tai image ja paina haluamaasi vaihtoehtoa.
    image
    Paperityyppi voi vaihdella mallista riippuen.
  3. Paina [Paperikoko].
  4. Paina image tai image, kunnes näytössä näkyy [A4]-, [Letter]-, [A5]-, [A5(pitkä sivu)]-, [A6]-, [Executive]-, [Legal]-, [Mexico Legal]-, [India Legal]- tai [Folio]-vaihtoehto, ja paina haluamaasi vaihtoehtoa.
  5. Paina image.