SSL/TLS:n historia lyhyesti

Vastaavat mallit:DCP‑L2530DW / DCP‑L2537DW / DCP‑L2550DN / MFC‑L2710DN / MFC‑L2710DW / MFC‑L2730DW / MFC‑L2750DW

SSL/TLS-protokolla luotiin alunperin suojaamaan verkkoliikennetietoja erityisesti verkkoselainten ja palvelinten välisessä tiedonsiirrossa. Jos esimerkiksi käytät Internet Explorer -selainta verkkopankkiasiointiin ja näet selaimessasi merkkijonon https:// ja pienen munalukon, käytössä on SSL-suojaus. SSL-protokollaa alettiin myöhemmin käyttää muissakin sovelluksissa, kuten Telnetissä, tulostimissa ja FTP-ohjelmistoissa, ja näin siitä kehittyi verkkoturvallisuuden yleinen ratkaisu. Sen alkuperäiset käytännöt ovat edelleen monien verkkokauppiaiden ja pankkien käytössä arkaluontoisten tietojen, kuten luottokorttinumeroiden ja asiakastietojen, suojaamiseksi.

SSL/TLS-tekniikka käyttää erittäin korkeita salaustasoja, ja menetelmään luottavat useat pankit ympäri maailman.