Koti > Vianetsintä > Laitetiedot > Brother-laitteen asetusten palautus

Brother-laitteen asetusten palautus

DCP-L2510D/DCP-L2530DW/DCP-L2537DW/DCP-L2550DN/MFC-L2710DN/MFC-L2710DW

1. Paina Menu (Valikko).
  2. Paina image tai image, kunnes näkyvissä on vaihtoehto [Perusasetukset], ja paina sitten OK.
  3. Tuo [Tehdasasetus]-vaihtoehto näyttöön painamalla image tai image ja paina sitten OK.
  4. Valitse suoritettavan palautuksen tyyppi painamalla image tai image ja paina sitten OK.
    image
    Jaetut palautustoiminnot eivät ole käytettävissä joissakin malleissa.
  5. Painamalla taulukon vaihtoehtoa voit palauttaa laitteen alkutilaan tai lopettaa prosessin.
    Asetus
    Kuvaus
    image

Palauttaa laitteen.

image

Laite lopettaa toiminnon ja peruuttaa palautusvalikon.

LCD-näytössä näkyy [Käyn. uud.?].
  6. Painamalla taulukon vaihtoehtoa voit palauttaa laitteen alkutilaan tai lopettaa prosessin.
    Asetus
    Kuvaus
    image

Käynnistä laite uudelleen. Laite aloittaa palautuksen.

image

Laite lopettaa toiminnan ilman uudelleenkäynnistystä.

image
    Jos et käynnistä laitetta uudelleen, palautusta ei suoriteta loppuun ja asetuksesi pysyvät ennallaan.

MFC-L2730DW/MFC-L2750DW

1. Paina image[Asetukset]>[Kaikki asetuks.]>[Perusasetukset]>[Tehdasasetus].
  2. Tuo haluamasi palautustoiminto näkyviin painamalla image tai image ja paina sitten haluamaasi palautustoimintoa.
    LCD-näytössä näkyy [Kone käynnistyy uudelleen nollauksen jälkeen. Paina [OK] 2 sekunnin ajan vahvistaaksesi.].
  3. Painamalla taulukon vaihtoehtoa voit palauttaa laitteen alkutilaan tai lopettaa prosessin.
    Asetus
    Kuvaus
    Paina OK-painiketta kahden sekunnin ajan

Käynnistä laite uudelleen. Laite aloittaa palautuksen.

Peruuta

Laite lopettaa toiminnan ilman uudelleenkäynnistystä.

image
    Jos et käynnistä laitetta uudelleen, palautusta ei suoriteta loppuun ja asetuksesi pysyvät ennallaan.
  4. Paina image.
    image
    Voit palauttaa verkkoasetukset oletuksiin myös painamalla image[Asetukset]>[Kaikki asetuks.]>[Verkko]>[Verkon nollaus].