Koti > Mobiili / Web Connect > AirPrint > Tulostus AirPrint-toiminnolla > Ennen AirPrintin käyttöä (macOS)

Ennen AirPrintin käyttöä (macOS)

Vastaavat mallit:DCP‑L2530DW / DCP‑L2537DW / DCP‑L2550DN / MFC‑L2710DN / MFC‑L2710DW / MFC‑L2730DW / MFC‑L2750DW
Lisää Brother-laite Mac-tietokoneen tulostinluetteloon ennen tulostusta, kun käytössä on macOS.
  1. Valitse Järjestelmäasetukset Apple-valikosta.
  2. Napsauta Tulostimet ja skannerit.
  3. Osoita +-kuvaketta vasemmalla olevan Tulostimet-paneelin alapuolella.
  4. Napsauta Lisää tulostin tai skanneri…. Lisää-näyttö avautuu.
  5. Valitse Brother-laitteesi ja valitse sitten AirPrint Käyttö-ponnahdusvalikosta.
  6. Osoita Lisää.