Raportit

Seuraavat raportit ovat käytettävissä:

Lähetyksen vahvistus (MFC-mallit)
Lähetyksen vahvistuksen raportti tulostaa viimeiseksi lähetetyn faksin lähetyksen vahvistusraportin.
Osoitekirja (MFC-mallit)
Osoitekirja-raportti tulostaa osoitekirjamuistiin tallennetut nimet ja numerot aakkosjärjestyksessä.
Faksiraportti (MFC-mallit)
Faksiraportti tulostaa luettelon 200 viimeisen vastaanotetun ja lähetetyn faksin tiedoista. (TX tarkoittaa lähetystä, RX tarkoittaa vastaanottoa)
Käyttäjän asetukset
Käyttäjän asetukset -raportti tulostaa luettelon nykyisistä asetuksistasi.
Tulostusasetukset
Tulostusasetukset-raportti tulostaa luettelon nykyisistä asetuksistasi.
Verkkoasetukset (Verkkomallit)
Verkkoasetukset-raportti tulostaa luettelon nykyisistä verkkoasetuksistasi.
Tulosta tiedostoluettelo
Tiedostoluettelon tulostustoiminto tulostaa laitteeseen tallennettujen fonttien ja tulostusmakrojen luettelot.
Rummun testisivun tulostus
Rummun pistetulostustoiminto tulostaa rummun pistetulostusarkin, joka helpottaa rumpuyksikön puhdistuksessa.
WLAN-raportti (Langattoman verkon mallit)
WLAN-raportti tulostaa langattoman LAN-verkon yhteysdiagnoosin.
Soittajien tunnistushistoria (MFC-mallit)
Soittajien tunnistushistoria tulostaa luettelon tunnistetuista soittajista edellisten 30 vastaanotetun faksin tai puhelun osalta.
image

2-riviset nestekidenäyttömallit

Voit tulostaa soittajien tunnistusluettelon soittajan tunnistuksen asetusvalikon Tulosta raportti -vaihtoehdon avulla.