Keskus ja maadoitusnäppäin

Vastaavat mallit:MFC‑L2710DN / MFC‑L2710DW / MFC‑L2730DW / MFC‑L2750DW

Laitteen [Linjavalinta] -oletusasetuksena on [Normaali], jossa se voidaan kytkeä tavalliseen puhelinverkkoon (PSTN). Useissa toimistoissa käytetään kuitenkin keskitettyä puhelinjärjestelmää tai sisäistä puhelinvaihdetta (keskus). Tämä laite voidaan liittää useimpiin sisäisiin keskuksiin. Laitteen R-näppäin eli maadoitusnäppäin on katkotyyppinen (TBR). TBR toimii useimpien keskusjärjestelmien kanssa. Sen avulla saat yhteyden ulkolinjaan tai voit siirtää puhelun toiseen alanumeroon. Jos haluat käyttää tätä toimintoa, paina taulukossa esitettyä näppäintä.

Soveltuvat mallit

Laitteen puhelunsiirtotoiminnon näppäin

MFC-L2710DN/MFC-L2710DW

Tel/R (Puh/R)

MFC-L2730DW/MFC-L2750DW

R

image

Ohjelmoi taulukossa esitetyn näppäimen painallus osaksi osoitekirjaan tallennettavaa numeroa (joissakin malleissa pikavalinta- tai lyhytvalintanumeroa). Kun ohjelmoit numeroa osoitekirjaan (joissakin malleissa pikavalinta- tai lyhytvalintanumeroa), paina ensin näppäintä (LCD-näytössä näkyy ”!”) ja syötä sitten puhelinnumero. Näin sinun ei tarvitse painaa näppäintä aina, kun valitset numeron osoitekirjasta (pikavalinta- tai lyhytvalintanumeron). Laitteen puhelinlinjan tyypin asetus on oltava PBX.