Koti > Skannaus > Skannaaminen tietokoneelta (Windows) > Skannaus ControlCenter4:n edistyneessä tilassa (Windows) > Skannausasetukset ControlCenter4-ohjelmiston edistynyttä tilaa varten (Windows)

Skannausasetukset ControlCenter4-ohjelmiston edistynyttä tilaa varten (Windows)

Asetukset Toiminnot
Kuva Tekstintunnistus Sähköposti Tiedosto
Tiedostotyyppi

Kyllä

Kyllä

Kyllä

Kyllä

Kohdesovellus

Kyllä

Kyllä

- -
Tekstintunnistusohjelman kieli -

Kyllä

- -
Tiedostonimi

Kyllä

Kyllä

Kyllä

Kyllä

Skannaussijainti tai Kohdekansio

Kyllä

Kyllä

Kyllä

Kyllä

Näytä kansio - - -

Kyllä

Näytä Tallenna nimellä -ikkuna - - -

Kyllä

Tiedostokokoprioriteetti

Kyllä

-

Kyllä

Kyllä

Esiskannaus

Kyllä

Kyllä

Kyllä

Kyllä

Tarkkuus

Kyllä

Kyllä

Kyllä

Kyllä

Skannaustyyppi

Kyllä

Kyllä

Kyllä

Kyllä

Asiakirjan koko

Kyllä

Kyllä

Kyllä

Kyllä

Kirkkaus

Kyllä

Kyllä

Kyllä

Kyllä

Kontrasti

Kyllä

Kyllä

Kyllä

Kyllä

Jatkuva skannaus

Kyllä

Kyllä

Kyllä

Kyllä

Kaksipuolinen skannaus

Kyllä

Kyllä

Kyllä

Kyllä

ID Card Scan

Kyllä

Kyllä

Kyllä

Kyllä

Lisäasetukset

Kyllä

Kyllä

Kyllä

Kyllä

Oletus

Kyllä

Kyllä

Kyllä

Kyllä

Tiedostotyyppi
Valitse tiedostotyyppi, jota haluat käyttää skannatuille tiedoille.

Kuva, sähköposti ja tiedosto

• Windows Bitmap (Windows-bittikartta) (*.bmp)
  • JPEG (*.jpg) (suositellaan useimmille käyttäjille kuvien skannaukseen)
  • Yksisivuinen TIFF (*.tif)
  • Monisivuinen TIFF (*.tif)
  • Portable Network Graphics -grafiikkatiedosto (*.png)
  • Yksisivuinen PDF (*.pdf) (suositeltava tiedostomuoto asiakirjojen skannaukseen ja jakoon)
  • Monisivuinen PDF (*.pdf) (suositeltava tiedostomuoto asiakirjojen skannaukseen ja jakoon)
  • Yksisivuinen PDF/A (*.pdf) (suositeltava tiedostomuoto asiakirjojen skannaukseen ja jakoon)
  • Monisivuinen PDF/A (*.pdf) (suositeltava tiedostomuoto asiakirjojen skannaukseen ja jakoon)
  • Tehokkaasti pakattu yksisivuinen PDF (*.pdf)
  • Tehokkaasti pakattu monisivuinen PDF (*.pdf)
  • Suojattu yksisivuinen PDF (*.pdf)
  • Suojattu monisivuinen PDF (*.pdf)
  • Etsittävä yksisivuinen PDF (*.pdf)
  • Etsittävä monisivuinen PDF (*.pdf)
  • XML Paper Specification (*.xps) (XML Paper Specification on saatavana Windows 7-, Windows 8- ja Windows 10 -käyttöjärjestelmissä tai käytettäessä XML Paper Specification -tiedostoja tukevia sovelluksia)

Sähköposti ja tiedosto

• Microsoft Office Word (*.docx) (Käytettävissä vain joissakin malleissa)
  • Microsoft Office PowerPoint (*.pptx) (Käytettävissä vain joissakin malleissa)
  • Microsoft Office Excel (*.xlsx)(Käytettävissä vain joissakin malleissa)

Tekstintunnistus

• HTML 3.2 (*.htm)
  • HTML 4.0 (*.htm)
  • Microsoft Excel 2003, XP (*.xls)
  • RTF Word 2000 (*.rtf)
  • WordPad (*.rtf)
  • WordPerfect 9, 10 (*.wpd)
  • Teksti (*.txt)
  • Etsittävä yksisivuinen PDF (*.pdf)
  • Etsittävä monisivuinen PDF (*.pdf)

Kohdesovellus
Valitse kohdesovellus pudotusluettelosta.
Tekstintunnistusohjelman kieli
Määritä tekstintunnistusohjelman kieli asiakirjan tekstin kielen mukaisesti.
Tiedostonimi
Voit muokata nimen etuliitettä napsauttamalla Vaihda.
Skannaussijainti
Määritä kohde, johon haluat tallentaa skannatut asiakirjat, valitsemalla radiopainike Kansio tai SharePoint.
Kohdekansio
Napsauta kansiokuvaketta selataksesi kansioita ja valitse kansio, johon haluat tallentaa skannatut asiakirjasi.
Näytä kansio
Valitse tämä vaihtoehto, jos haluat, että kohdekansio näkyy automaattisesti skannauksen jälkeen.
Näytä Tallenna nimellä -ikkuna
Tällä valinnalla voit määrittää skannattavan kuvan kohteen jokaisella skannauskerralla.
Tiedostokokoprioriteetti
Säädä skannatun kuvan tietojen pakkaussuhdetta. Voit muuttaa tiedoston kokoa siirtämällä Tiedostokokoprioriteetti -liukusäädintä oikealle tai vasemmalle.
Esiskannaus
Voit esikatsella kuvaa ja rajata tarpeettomat alueet pois ennen skannausta valitsemalla Esiskannaus-vaihtoehdon.
Tarkkuus
Valitse Tarkkuus-pudotusluettelosta skannaustarkkuus. Suuremmat erottelutarkkuudet vievät enemmän muistia ja siirtoaika on pidempi, mutta skannattu kuva on tarkempi.
Skannaustyyppi
Valitse sopiva skannauksen värien määrä.
  • Automaattinen
    Voidaan käyttää kaikenlaisille asiakirjoille. Tämä tila valitsee automaattisesti sopivan värien määrän asiakirjallesi.
  • Mustavalkoinen
    Tekstin ja viivapiirustusten skannaus.
  • Harmaa (virheen levitys)
    Sopii valokuville ja grafiikalle. (Virheen levitys on simuloitujen harmaiden kuvien luomiseen tarkoitettu menetelmä, jossa ei hyödynnetä aitoja harmaita pisteitä. Toiminto järjestää mustia pisteitä tiettyyn kuvioon luoden harmaan värin vaikutelman.)
  • Täysharmaa
    Sopii valokuville ja grafiikalle. Tämä tila on tarkempi, koska se käyttää jopa 256:ta harmaan sävyä.
  • 24-bittinen väri
    Tällä asetuksella voit skannata kuvan tarkimmalla värillä. Tämä tila käyttää jopa 16,8 miljoonaa väriä kuvan skannaamiseen, mutta vaatii eniten muistia ja omaa pisimmän siirtoajan.
Asiakirjan koko
Valitse asiakirjasi tarkka koko Asiakirjan koko -pudotusluettelosta.
  • Jos valitset 1 -> 2 (A4) -vaihtoehdon, skannattu kuva jaetaan kahdeksi A5-kokoiseksi asiakirjaksi.
Kirkkaus
Vaalenna kuvaa vetämällä Kirkkaus-tason liukusäädintä oikealle tai tummenna kuvaa vetämällä sitä vasemmalle. Jos skannattu kuva on liian vaalea, määritä pienempi kirkkaustaso ja skannaa asiakirja uudestaan. Jos kuva on liian tumma, määritä suurempi kirkkaustaso ja skannaa asiakirja uudestaan. Voit määrittää Kirkkaus-tason myös kirjoittamalla arvon kenttään.
Kontrasti
Voit lisätä tai vähentää Kontrasti-tasoa siirtämällä liukusäädintä oikealle tai vasemmalle. Kontrastin lisääminen korostaa kuvan tummia ja vaaleita alueita, ja kontrastin vähentäminen tuo yksityiskohdat tarkemmin esille harmailla alueilla. Voit myös määrittää Kontrasti -tason kirjoittamalla arvon kenttään.
Jatkuva skannaus
Skannaa useita sivuja valitsemalla tämä vaihtoehto. Kun sivu on skannattu, voit jatkaa skannausta tai lopettaa sen.
Kaksipuolinen skannaus
Valitse tämä valintaruutu skannataksesi asiakirjan molemmat puolet. Automaattista kaksipuolista skannausominaisuutta käytettäessä on valittava Pitkän reunan sidonta- tai Lyhyen reunan sidonta -vaihtoehto alkuperäisen asiakirjan asettelun mukaan, jotta skannattu tiedosto näkyy oikein.

(MFC-L2750DW)

ID Card Scan

Skannaa henkilökortin molemmat puolet yhdelle sivulle valitsemalla tämä valintaruutu.

Lisäasetukset
Määritä lisäasetukset napsauttamalla Lisäasetukset-painiketta Skannausasetukset-valintaikkunassa.
  • Poista läpi näkyminen/kuvio
    • Poista taustaväri
      Paranna skannattavien tietojen luettavuutta poistamalla asiakirjoista taustaväri.
  • Kierrä kuvaa
    Kierrä skannattua kuvaa.
  • Ohita tyhjä sivu
    Poista asiakirjan tyhjät sivut skannaustuloksista.
  • Näytä skannaustulokset
    Näytä tallennettujen sivujen ja ohitettujen tyhjien sivujen kokonaismäärät tietokoneen näytössä.
  • ADS autom. vinos.
    Laite oikaisee vinoon syötetyn asiakirjan automaattisesti ADS:n kautta skannattaessa.
Oletus
Tällä valinnalla voit palauttaa kaikki asetukset tehdasasetusarvoihin.