Koti > Skannaus > Skannaaminen tietokoneelta (Windows) > Skannaus ControlCenter4:n edistyneessä tilassa (Windows) > Asiakirjan molempien puolien automaattinen skannaus ControlCenter4:n edistyneessä tilassa (Windows)

Asiakirjan molempien puolien automaattinen skannaus ControlCenter4:n edistyneessä tilassa (Windows)

Vastaavat mallit:MFC‑L2750DW

Valitse ControlCenter4:n tila-asetukseksi Edistynyt tila.

1. Aseta asiakirjat automaattiseen dokumentin syöttölaitteeseen.
    image
    Skannaa asiakirjan molemmat puolet automaattisesti käyttäen automaattista dokumentin syöttölaitetta, ei valotustasoa.
  2. Napsauta image (ControlCenter4) -kuvaketta tehtävärivillä ja napsauta sitten Avaa.
  3. Napsauta Skannaus-välilehteä.
    image
  4. Napsauta muutettavan asetuksen painiketta (Kuva, Tekstintunnistus, Sähköposti tai Tiedosto).
    Skannausasetusten valintaikkuna avautuu.
  5. Valitse Kaksipuolinen skannaus -valintaruutu.
  6. Valitse alkuperäisestä asettelusta riippuen Pitkän reunan sidonta tai Lyhyen reunan sidonta.
  7. Muuta tarvittaessa skannausasetuksia, kuten tiedostomuotoa, tiedoston nimeä, kohdekansiota, tarkkuutta tai väriä.
    image
    • Voit muuttaa tiedostonimen napsauttamalla Vaihda.
    • Voit muuttaa Kohdekansio-valinnan napsauttamalla kansiokuvaketta.
  8. Napsauta Skannaus.
    Laite aloittaa skannauksen.
Olet nyt muuttanut valitun Skannaa kohteeseen -toiminnon oletusasetuksia. Näitä asetuksia käytetään, kun tämän toiminnon skannausvalintaa (Kuva, Tekstintunnistus, Sähköposti tai Tiedosto) napsautetaan seuraavan kerran.