Koti > Mobiili / Web Connect > AirPrint > Faksin lähetys AirPrint-toiminnolla (MFC-mallit) > Ennen faksin lähetystä AirPrint (macOS) -toiminnolla

Ennen faksin lähetystä AirPrint (macOS) -toiminnolla

Vastaavat mallit:MFC‑L2710DN / MFC‑L2710DW / MFC‑L2730DW / MFC‑L2750DW
Lisää Brother-laite Macintosh-tietokoneen tulostinluetteloon ennen faksin lähettämistä. Varmista, että Brother-laite on yhdistetty puhelinlinjaan ja toimii oikein.
  1. Valitse Järjestelmäasetukset Apple-valikosta.
  2. Napsauta Tulostimet ja skannerit.
  3. Osoita +-kuvaketta vasemmalla olevan Tulostimet-paneelin alapuolella.
  4. Osoita Lisää tulostin tai skanneri…. Lisää-näyttö avautuu.
  5. Valitse Brother-laitteesi ja valitse sitten AirPrint Käyttö-ponnahdusvalikosta.
  6. Osoita Lisää.