Ryhmän luonti PC-FAX-osoitekirjaan (Windows)

Vastaavat mallit:MFC‑L2710DN / MFC‑L2710DW / MFC‑L2730DW / MFC‑L2750DW
Luomalla ryhmän voit lähettää saman PC-FAX-viestin sarjalähetyksenä samanaikaisesti useille vastaanottajille.
  1. Tee jokin seuraavista:
    • Windows 7

Valitse image (Käynnistä)>Kaikki ohjelmat>Brother>Brother Utilities.

Napsauta avattavaa luetteloa ja valitse mallisi nimi (jos sitä ei ole jo valittu). Napsauta PC-FAX vasemmassa selauspalkissa ja valitse Osoitekirja (lähetä).

• Windows 8 ja Windows 10

Käynnistä image (Brother Utilities), ja napsauta sitten pudotusluetteloa ja valitse mallin nimi (mikäli sitä ei ole jo valittu). Napsauta PC-FAX vasemmassa selauspalkissa ja valitse Osoitekirja (lähetä).

osoitekirja-valintaikkuna avautuu.
    image
  2. Napsauta image.
    osoitekirjan ryhmäasetukset -valintaikkuna avautuu.
    image
  3. Kirjoita uuden ryhmän nimi Ryhmän nimi -kenttään.
  4. Valitse Käytettävissä olevat nimet -kentästä kukin nimi, jonka haluat lisätä ryhmään, ja napsauta sitten Lisää >>.
    Ryhmään lisätyt jäsenet näkyvät Ryhmän jäsenet -ruudussa.
  5. Kun olet valmis, napsauta OK.
    image
    Kussakin ryhmässä voi olla enintään 50 jäsentä.