Koti > Suojaus > Verkon suojausominaisuudet > Secure Function Lock 3.0 > Määritä yleinen tila Secure Function Lock 3.0 -toiminnolle

Määritä yleinen tila Secure Function Lock 3.0 -toiminnolle

Vastaavat mallit:MFC‑L2730DW / MFC‑L2750DW
Tee yleisen tilan asetukset, jotka rajoittavat yleisten käyttäjien käytettävissä olevia toimintoja, käyttämällä Secure Function Lock -toiminnon näyttöä. Yleisten käyttäjien ei tarvitse antaa salasanaa käyttääkseen yleisessä tilassa käytössä oleviksi määritettyjä toimintoja.
image

Yleinen tila sisältää tulostustyöt, jotka lähetetään AirPrint-, Google Cloud Print- ja Brother iPrint&Scan -toimintojen kautta.

1. Käynnistä WWW-selain.
  2. Kirjoita selaimen osoiteriville ”http://laitteen IP-osoite” (jossa ”laitteen IP-osoite” on laitteen IP-osoite).

Esimerkki:

http://192.168.1.2

3. Oletusarvoisesti salasanaa ei tarvita. Jos olet määrittänyt salasanan, kirjoita se ja napsauta image.
  4. Napsauta Administrator (Järjestelmänvalvoja)-välilehteä.
  5. Napsauta User Restriction Function (Käyttäjän rajoitustoiminto) -valikkoa vasemmassa selauspalkissa.
  6. Valitse Secure Function Lock (Toimintalukko).
  7. Napsauta Submit (Lähetä).
  8. Napsauta Restricted Functions (Rajoitetut toiminnot) -valikkoa.
  9. Salli annettu toiminto valitsemalla valintaruutu tai rajoita annettua toimintoa poistamalla valintaruudun valinta Public Mode (Julkinen tila) -rivillä.
  10. Napsauta Submit (Lähetä).