Koti > Mobiili / Web Connect > Google Cloud Print > Ennen Google Cloud Print -toiminnon käyttöä > Laitteen rekisteröinti Google Cloud Print -palveluun verkkopohjaisen hallinnan avulla

Laitteen rekisteröinti Google Cloud Print -palveluun verkkopohjaisen hallinnan avulla

Vastaavat mallit:DCP‑L2530DW / DCP‑L2537DW / DCP‑L2550DN / MFC‑L2710DN / MFC‑L2710DW / MFC‑L2730DW / MFC‑L2750DW

Varmista, että olet jo luonut Google-tilin. Jos sinulla ei vielä ole tiliä, siirry tietokoneella tai mobiililaitteella Google-sivustoon (https://accounts.google.com/signup) ja luo tili.

Varmista ennen rekisteröinnin aloittamista, että Brother-laitteesi ei ole käytössä.

Varmista, että laitteeseen on asetettu oikea päivä ja aika ennen tilin rekisteröinnin aloitusta.

1. Varmista, että Brother-laite on yhteydessä samaan verkkoon kuin tietokone tai mobiililaite.
  2. Käynnistä WWW-selain.
  3. Kirjoita selaimen osoiteriville ”http://laitteen IP-osoite” (jossa ”laitteen IP-osoite” on laitteen IP-osoite).

Esimerkki:

http://192.168.1.2

4. Oletusarvoisesti salasanaa ei tarvita. Jos olet määrittänyt salasanan, kirjoita se ja napsauta image.
  5. Napsauta Network (Verkko)-välilehteä.
  6. Napsauta Protocol (Protokolla) -valikkoa vasemmassa selauspalkissa.
  7. Varmista, että Google Cloud Print on valittu, ja napsauta sitten Advanced Settings (Lisäasetukset).
  8. Varmista, että Status (Tila) -asetuksena on Enabled (Käytössä). Napsauta Register (Rekisteröidy).
  9. Rekisteröi laitteesi näytöllä olevien ohjeiden mukaan.
  10. Kun laitteeseen tulee vahvistusviesti, napsauta OK-painiketta.
    image
    Jos laitteen LCD-näyttöön ei tule vahvistusviestiä, toista nämä vaiheet.
  11. Napsauta Google.
  12. Esiin tulee Google Cloud Print -sisäänkirjausnäyttö. Kirjaudu Google-tiliin ja rekisteröi laitteesi näytöllä olevien ohjeiden mukaan.
  13. Kun olet rekisteröinyt laitteesi, palaa WWW-pohjaiseen hallintaan ja varmista, että Registration Status (Rekisteröinnin tila) -asetuksena on Registered (Rekisteröity).
    image
    Jos laitteesi tukee toimintalukkotoimintoa, tulostus Google Cloud Print -toiminnolla on mahdollista, vaikka tietokonetulostus kullekin käyttäjälle on rajoitettua. Voit rajoittaa tulostusta Google Cloud Print -toiminnolla, kun poistat käytöstä Google Cloud Print -toiminnon WWW-pohjaisella hallinnalla tai asetat toimintalukkotoiminnon yleiseen tilaan ja rajoitat sitten tulostusta yleisille käyttäjille. imageimage Aiheeseen liittyviä tietoja