Koti > Mobiili / Web Connect > AirPrint > Ennen AirPrint-toiminnon käyttöä > Verkkoasetukset AirPrint-käytölle

Verkkoasetukset AirPrint-käytölle

Vastaavat mallit:DCP‑L2530DW / DCP‑L2537DW / DCP‑L2550DN / MFC‑L2710DN / MFC‑L2710DW / MFC‑L2730DW / MFC‑L2750DW

Jotta AirPrint-toimintoa voisi käyttää, mobiililaitteen ja Brother-laitteen on oltava yhteydessä samaan langattomaan verkkoon. AirPrint tukee langattomia yhteyksiä, joissa käytetään infrastruktuuritilaa tai Wi-Fi Direct® -toimintoa.

Katso mobiililaitteen käyttöoppaasta, miten mobiililaite määritetään langattomaan verkkoon. Linkki Applen verkkosivustolla olevaan mobiililaitteen käyttöoppaaseen saadaan esille koskettamalla Safarissa image.

Määritä Brother-laite langattomaan verkkoon katsomalla ohjeita Pika-asennusoppaasta tai liittyviä aiheita tästä oppaasta. Jos Brother-laite tukee kiinteää verkkoa, voit luoda yhteyden langattomaan tukiasemaan/reitittimeen verkkokaapelin avulla.

Jos Brother-laite tukee Wi-Fi Direct -toimintoa ja haluat määrittää Brother-laitteesi Wi-Fi Direct -verkkoon, katso aiheeseen liittyviä tietoja tästä Online-oppaasta.