Nimitunnuksen asettaminen

Vastaavat mallit:MFC‑L2710DN / MFC‑L2710DW / MFC‑L2730DW / MFC‑L2750DW
Määritä laite tulostamaan nimitunnus sekä faksin päivämäärä ja kellonaika jokaisen lähetettävän faksin yläreunaan.

MFC-L2710DN/MFC-L2710DW

1. Paina image (FAX (Faksi)).
  2. Paina Menu (Valikko).
  3. Paina image tai image, kunnes näkyvissä on [Perusasetukset], ja paina sitten OK.
  4. Paina image tai image, kunnes näkyvissä on [Nimitunnus], ja paina sitten OK.
  5. Syötä faksinumerosi (enintään 20 numeroa) numeronäppäimistöllä ja paina sitten OK.
  6. Syötä puhelinnumerosi (enintään 20 numeroa) numeronäppäimistöllä ja paina sitten OK.
    Jos faksi- ja puhelinnumerosi ovat samat, syötä sama numero uudelleen.
  7. Syötä nimesi (enintään 20 merkkiä) näppäimistön avulla ja paina sitten OK.
    image
    • Saadaksesi lisätietoa tekstin syöttämisestä laitteella imageimage Aiheeseen liittyviä tietoja: Tekstin syöttäminen Brother-laitteella

8. Paina Stop/Exit (Lopeta/Poistu).

MFC-L2730DW/MFC-L2750DW

1. Paina image[Asetukset]>[Kaikki asetuks.]>[Perusasetukset]>[Nimitunnus]>[Faksi].
  2. Syötä faksinumerosi (enintään 20 numeroa) LCD-näytön avulla ja paina sitten [OK].
  3. Paina [Puhelin].
  4. Syötä puhelinnumerosi (enintään 20 numeroa) LCD-näytön avulla ja paina sitten [OK].
  5. Paina [Nimi].
  6. Syötä nimesi (enintään 20 merkkiä) LCD-näytön avulla ja paina sitten [OK].
    image
    • Siirry kirjaimien, numeroiden tai erikoismerkkien välillä painamalla image. (Käytettävissä olevat merkit voivat vaihdella maittain.)
    • Jos syötät väärän merkin, siirrä osoitin väärän merkin päälle painamalla image tai image ja paina sitten image. Paina oikeaa merkkiä.
    • Lisää välilyönti painamalla [Tila].
    • Yksityiskohtaisempia tietoja imageimage Aiheeseen liittyviä tietoja
  7. Paina image.