Koti > Rutiinihuolto > Tarvikkeiden vaihtaminen

Tarvikkeiden vaihtaminen

Tarvikkeet on vaihdettava, kun laite ilmoittaa, että tarvikkeen käyttöikä on päättynyt.

Muiden kuin Brotherin valmistamien tarvikkeiden käyttö voi vaikuttaa tulostuslaatuun, laitteiston suorituskykyyn ja laitteen luotettavuuteen. Rumpuyksikkö ja värikasetti ovat kaksi erillistä tarviketta. Varmista, että molemmat asennetaan kokonaisuutena. Tarvikkeiden mallin nimi voi vaihdella maasta riippuen.

HUOMAUTUS
  • Varmista, että suljet käytetyt tarvikkeet tiukasti pussiin, jotta värijauhe ei vuoda kasetista.
  • Katso osoitteesta www.brother.com/original/index.html ohjeita käytettyjen tarvikkeiden palauttamisesta Brotherin keräys- ja kierrätysohjelmaan. Jos päätät olla palauttamatta käytettyä tarviketta, hävitä käytetty tarvike paikallisten määräysten mukaisesti ja pidä ne erillään kotitalousjätteistä. Jos sinulla on kysymyksiä, ota yhteyttä paikallisiin jätehuoltoviranomaisiin.
  • Suosittelemme käytettyjen ja uusien tarvikkeiden asettamista paperin päälle siltä varalta, että sisällä oleva materiaali valuu vahingossa ulos.
  • Jos käytät paperia, joka ei täysin vastaa suositeltua tulostusmateriaalia, tarvikkeiden ja laitteen osien käyttöikä saattaa lyhentyä.
  • Jokaisen väriainekasetin käyttöikä on arvioitu ISO/ICE 19752 -standardin mukaan. Vaihtoväli vaihtelee tulostusmäärän, peittoprosentin, käytettävien materiaalien ja laitteen virran kytkemisen mukaan.
  • Väriainekasetteja lukuun ottamatta tarvikkeiden vaihtoväli vaihtelee tulostusmäärän, käytetyn materiaalin ja koneen käynnistyksen/sammutuksen mukaan.
  • Käsittele värikasettia huolellisesti. Jos väriainetta leviää käsiin tai vaatteisiin, pyyhi tai pese se välittömästi pois kylmällä vedellä.
TÄRKEÄÄ
  • ÄLÄ kosketa kuvissa varjostettuja osia välttääksesi tulostuslaatuun liittyviä ongelmia.

Väriainekasetti

Väriainekasetti

Rumpuyksikkö

Rumpuyksikkö