Koti > Brother-laitteen esittely > Asetukset-näytön yleiskuvaus

Asetukset-näytön yleiskuvaus

Vastaavat mallit:MFC‑L2730DW / MFC‑L2750DW

Saat laitteen nykyisen tilan näkyviin LCD--näyttö näyttöön painamalla image.

Asetukset-valikon kautta voit käsitellä kaikkia Brother-laitteen asetuksia.

image
  1. Väriaine
    • Näyttää jäljellä oleva väriaineen käyttöiän.
    • Painamalla pääset [Väriaine]-valikkoon.
  2. Kasetin asetukset

Painamalla tätä voit muuttaa paperikoon ja paperityypin asetuksia.

3. Ekotila
    Painamalla pääset [Ekotila]-valikkoon.
  4. Verkko
    • Painamalla tästä pääset määrittämään verkkoyhteyttä.
    • Näytöllä näkyvä nelitasoinen ilmaisin osoittaa nykyisen langattoman signaalin vahvuuden, jos käytössäsi on langaton yhteys.
  5. Wi-Fi Direct

Aloittaa Wi-Fi Direct -verkkoyhteyden määrityksen.

6. Kaikki asetukset
    Painamalla tätä voit avata kaikki laitteen asetukset sisältävän valikon.