Koti > Faksi > Faksin vastaanotto > Vastaanottotilan asetukset > Numeron rekisteröiminen estolistalle

Numeron rekisteröiminen estolistalle

Vastaavat mallit:MFC‑L2710DN / MFC‑L2710DW / MFC‑L2730DW / MFC‑L2750DW
Jos et halua vastaanottaa fakseja tietyistä numeroista, voit rekisteröidä nämä numerot estolistalle. Laitteeseen voi rekisteröidä enintään 100 faksi- tai puhelinnumeroa soittajan tunnistuksen muistista.

• Soittajan tunnistuspalvelu on tilattava paikalliselta puhelinoperaattorilta.
  • Haluamasi numeron on oltava tallennettuna soittajan tunnistuksen muistiin.

Soittajan tunnistusominaisuus ei ole käytettävissä joissakin maissa.

MFC-L2710DN/MFC-L2710DW

1. Paina image (FAX (Faksi)).
  2. Paina Menu (Valikko).
  3. Paina image tai image, kunnes näkyvissä on [Faksi], ja paina sitten OK.
  4. Paina image tai image, kunnes näkyvissä on vaihtoehto [Roskafaksin torjunta], ja paina sitten OK.
  5. Paina image tai image, kunnes näkyvissä on [Rekisteröi], ja paina sitten OK.

Laite näyttää soittajan tunnistuksen muistiin tallennetut numerot.

image
    • Voit poistaa numeron painamalla image ja painamalla sitten OK.
    • Voit tulostaa estolistan valitsemalla [Tulosta raportti] ja painamalla sitten OK. Noudata näytön valikoita.
  6. Tuo haluamasi numero näkyviin painamalla image tai image ja paina OK.
  7. Rekisteröi numero painamalla image.
    image
    Jos haluat palata takaisin rekisteröimättä numeroa, paina image.
  8. Paina Stop/Exit (Lopeta/Poistu).

MFC-L2730DW/MFC-L2750DW

1. Paina image[Asetukset]>[Kaikki asetuks.]>[Faksi]>[Roskafaksin torjunta].
  2. Paina [Rekisteröi].
    image
    • Voit poistaa numeron valitsemalla [Poista] ja painamalla sitten [OK].
    • Voit tulostaa estoluettelon painamalla [Tulosta rap.] ja noudattamalla näytön valikoita.
  3. Tuo haluamasi numero näkyviin painamalla image tai image ja paina sitten numeroa.
  4. Paina [Kyllä].
  5. Paina image.