Koti > Skannaus > Skannaaminen Brother-laitteen skannauspainikkeen avulla > Web Services -toiminto verkossasi skannausta varten (Windows 7, Windows 8 ja Windows 10)

Web Services -toiminto verkossasi skannausta varten (Windows 7, Windows 8 ja Windows 10)

Web Services -protokollan avulla Windows 7-, Windows 8- ja Windows 10 -käyttäjät voivat skannata verkossa olevan Brother-laitteen avulla. Ohjain on asennettava Web Services -toiminnon avulla.