Koti > Brother-laitteen esittely > Ohjauspaneelin yleiskuvaus

Ohjauspaneelin yleiskuvaus

Vastaavat mallit:DCP‑L2510D / DCP‑L2530DW / DCP‑L2537DW / DCP‑L2550DN / MFC‑L2710DN / MFC‑L2710DW

Ohjauspaneeli voi vaihdella mallin mukaan.

MFC-L2710DN/MFC-L2710DW

image

1. Pikavalintapainikkeet

Voit tallentaa ja hakea enintään kahdeksan faksi- ja puhelinnumeroa.

Voit valita faksi- tai puhelinnumeron painamalla pikavalintapainiketta 1–4 johon numero on tallennettu. Voit valita pikavalintapainikkeisiin 5–8 tallennetun faksi- tai puhelinnumeron painamalla pitkään Shift-näppäintä.

2. Toimintopainikkeet
    Redial/Pause (Uudelleenvalinta/Tauko)

Valitsee viimeksi soitetun numeron. Tällä painikkeella voidaan myös lisätä tauko pikavalintanumeroita tallennettaessa tai valittaessa numeroa manuaalisesti.

Tel/R (Puh/R)

Voit aloittaa puhelinkeskustelun nostettuasi ulkoisen puhelinkuulokkeen nopean F/P-kaksoissoiton aikana painamalla Tel/R (Puh/R).

Jos olet kytkenyt laitteen keskuksen alanumeroon, voit yhdistää ulkoiseen linjaan, avata operaattorin tai siirtää puhelun rinnakkaispuhelimeen tällä painikkeella.

WiFi (langattomat mallit)

Paina WiFi-painiketta ja käynnistä langattoman verkon määritysohjelma tietokoneellasi. Määritä langaton verkko laitteesi ja verkkosi välille noudattamalla näytölle ilmestyviä ohjeita.

Kun WiFi-valo palaa, Brother-laite on yhdistettynä langattomaan tukiasemaan. Kun WiFi-valo vilkkuu, langaton verkkoyhteys on katkennut tai laite muodostaa yhteyttä langattomaan tukiasemaan.

Resolution (Tarkkuus) (vain tietyt mallit)

Voit muuttaa faksin erottelutarkkuutta painamalla tätä painiketta.

2 in 1 (ID) Copy (2 in 1 Tunnus)

Paina kopioidaksesi henkilökortin molemmat puolet yhdelle sivulle.

2-sided (2-puolinen)

Paina kopioidaksesi paperin molemmille puolille.

Options (Valinnat)

Painamalla tätä voit käyttää väliaikaisia faksaus-, skannaus- tai kopiointiasetuksia.

3. LCD (nestekidenäyttö)

Näyttää laitteen asetusten määrityksessä ja käytössä opastavia viestejä.

Jos laite on faksitilassa, LCD-näytöllä näkyy:
    image

a. Päivämäärä ja kellonaika

b. Vastaanottotila

Kun painat COPY (Kopioi), LCD-näytölle ilmestyy:
    image

c. Kopiotyyppi

d. Kopiomäärä

e. Laatu

f. Kontrasti

g. Kopiosuhde

4. Tilapainikkeet
    FAX (Faksi)

Kytke laite faksitilaan painamalla tätä.

SCAN (Skannaa)

Painamalla siirrät laitteen skannaustilaan

COPY (Kopioi)

Kytke laite kopiointitilaan painamalla tätä.

image

1. Valikkopainikkeet
    Clear (Poista)

Painamalla poistat syötetyt tiedot tai peruutat senhetkisen asetuksen.

Menu (Valikko)

Paina avataksesi valikon laitteen asetusten määrittämistä varten.

OK

Paina tallentaaksesi laitteesi asetukset.

image tai image

Paina selataksesi valikkovalintoja taakse- tai eteenpäin.

image tai image
    • Paina selataksesi valikoita ja valintoja.
    • Paina muuttaaksesi erottelutarkkuutta faksitilassa.
    image

Paina image käyttääksesi lyhytvalintanumeroita.

2. Valintanäppäimistö
    • Käytä faksi- ja puhelinnumeroiden valintaan.
    • Käytä näppäimistönä syöttääksesi tekstiä tai merkkejä.
  3. image Virtapainike
    • Kytke laite päälle painamalla image.

• Sammuta laite pitämällä image-painiketta painettuna. LCD-näytölle tulee viesti [Sammutetaan] muutamaksi sekunniksi, ennen kuin laite sammuu. Jos olet liittänyt laitteeseen ulkoisen puhelimen tai puhelinvastaajan, se on aina käytettävissä.

4. Stop/Exit (Lopeta/Poistu)
    • Paina pysäyttääksesi toiminnon.
    • Paina poistuaksesi valikosta.
  5. Start (Käynn)
    • Paina aloittaaksesi faksien lähettämisen.
    • Paina aloittaaksesi kopioinnin.
    • Paina aloittaaksesi asiakirjojen skannauksen.

DCP-L2510D/DCP-L2530DW/DCP-L2537DW/DCP-L2550DN

image

1. image Virtapainike
    • Kytke laite päälle painamalla image.

• Sammuta laite pitämällä image-painiketta painettuna. Nestekidenäytölle tulee viesti [Sammutetaan] muutamaksi sekunniksi, ennen kuin laite sammuu.

2. Toimintopainikkeet
    Copy/Scan Options (Kopio/Skannaa Valinnat)

Painamalla tätä voit käyttää väliaikaisia skannaus- tai kopiointiasetuksia.

WiFi (langattomat mallit)

Paina WiFi-painiketta ja käynnistä langattoman verkon määritysohjelma tietokoneellasi. Määritä langaton verkko laitteesi ja verkkosi välille noudattamalla näytölle ilmestyviä ohjeita.

Kun WiFi-valo palaa, Brother-laite on yhdistettynä langattomaan tukiasemaan. Kun WiFi-valo vilkkuu, langaton verkkoyhteys on katkennut tai laite muodostaa yhteyttä langattomaan tukiasemaan.

SCAN (Skannaa)

Painamalla siirrät laitteen skannaustilaan

2 in 1 (ID) Copy (2 in 1 Tunnus)

Paina kopioidaksesi henkilökortin molemmat puolet yhdelle sivulle.

2-sided (2-puolinen) (vain tietyt mallit)

Paina kopioidaksesi paperin molemmille puolille.

3. LCD (nestekidenäyttö)

Näyttää laitteen asetusten määrityksessä ja käytössä opastavia viestejä.

Jos laite on valmiustilassa tai kopiointitilassa, LCD-näytöllä näkyy:
    image

a. Kopiotyyppi

b. Kopiomäärä

c. Laatu

d. Kontrasti

e. Kopiosuhde

image

1. Valikkopainikkeet
    Menu (Valikko)

Paina avataksesi valikon laitteen asetusten määrittämistä varten.

Clear (Poista)

• Paina poistaaksesi syötetyt tiedot.
    • Peruuta nykyinen asetus.

OK

Paina tallentaaksesi laitteesi asetukset.

image tai image

Paina selataksesi valikoita ja valintoja.

2. Stop/Exit (Lopeta/Poistu)
    • Paina pysäyttääksesi toiminnon.
    • Paina poistuaksesi valikosta.
  3. Start (Käynn)
    • Paina aloittaaksesi kopioinnin.
    • Paina aloittaaksesi asiakirjojen skannauksen.