Koti > Vianetsintä > Faksien tai faksiraporttien siirtäminen > Faksien siirtäminen toiseen faksilaitteeseen

Faksien siirtäminen toiseen faksilaitteeseen

Vastaavat mallit:MFC‑L2710DN / MFC‑L2710DW / MFC‑L2730DW / MFC‑L2750DW

Jos et ole asettanut laitteellesi nimitunnusta, et voi siirtyä faksien siirtotilaan.

MFC-L2710DN/MFC-L2710DW

1. Paina Menu (Valikko).
  2. Tuo [Huolto]-vaihtoehto näyttöön painamalla image tai image ja paina sitten OK.
  3. Valitse [Tiedonsiirto] painamalla OK.
  4. Tuo [Faksinsiirto]-vaihtoehto näyttöön painamalla image tai image ja paina sitten OK.
  5. Tee jokin seuraavista:
    • Jos LCD näyttää [Ei fakseja], laitteen muistissa ei ole fakseja jäljellä. Paina Stop/Exit (Lopeta/Poistu).
    • Anna faksinumero, johon faksit lähetetään eteenpäin. Paina Start (Käynn).

MFC-L2730DW/MFC-L2750DW

1. Paina image[Asetukset]>[Kaikki asetuks.]>[Huolto]>[Tiedonsiirto]>[Faksinsiirto].
  2. Tee jokin seuraavista:
    • Jos LCD näyttää [Ei fakseja], laitteen muistissa ei ole fakseja jäljellä. Paina [Sulje].
    • Anna faksinumero, johon faksit lähetetään eteenpäin.
  3. Paina [Faksin käynnistys].