Koti > Suojaus > Verkon suojausominaisuudet > Verkkolaitteen turvallinen hallinta SSL/TLS:n avulla > Verkkolaitteen turvallinen hallinta BRAdmin Professional -apuohjelman avulla (Windows)

Verkkolaitteen turvallinen hallinta BRAdmin Professional -apuohjelman avulla (Windows)

Vastaavat mallit:DCP‑L2530DW / DCP‑L2537DW / DCP‑L2550DN / MFC‑L2710DN / MFC‑L2710DW / MFC‑L2730DW / MFC‑L2750DW
Voit käyttää BRAdmin Professional -apuohjelmaa seuraavin edellytyksin:
  • Käytä BRAdmin Professional -apuohjelman viimeisintä versiota. Voit ladata muut oppaat siirtymällä mallisi Ladattavat tiedostot-sivulle Brother Solutions Centerissä osoitteessa support.brother.com.

• Jos käytät BRAdmin Professional -apuohjelmaa ja WWW-pohjaista hallintaa yhdessä, käytä Web-pohjaisessa hallinnassa HTTPS-protokollaa.
  • Jos hallittavana on useita erilaisia vanhoja tulostuspalvelimia ja tulostuspalvelimia BRAdmin Professional -apuohjelman kanssa, eri ryhmillä on oltava yksilölliset salasanat. Tämä varmistaa uusien tulostuspalvelinten suojauksen säilymisen.

image
  • ”BRAdminin vanhemmat versiot” viittaavat BRAdmin Professionalin versioihin, jotka ovat vanhempia kuin versio 2.80 ja BRAdmin Lightin versioita (Mac), jotka ovat vanhempia kuin versio 1.10.
  • ”Vanhemmat tulostuspalvelimet” viittaavat NC-2000-sarjaan, sekä palvelimiin NC-2100p, NC-3100h, NC-3100s, NC-4100h, NC-5100h, NC-5200h, NC-6100h, NC-6200h, NC-6300h, NC-6400h, NC-8000, NC-100h, NC-110h, NC-120w, NC-130h, NC-140w, NC-8100h, NC-9100h, NC-7100w, NC-7200w ja NC-2200w.