Koti > Faksi > Faksin vastaanotto > Vastaanottotilan asetukset > Faksin vastaanottaminen puhelinkeskustelun lopuksi

Faksin vastaanottaminen puhelinkeskustelun lopuksi

Vastaavat mallit:MFC‑L2710DN / MFC‑L2710DW / MFC‑L2730DW / MFC‑L2750DW
Jos puhut Brother-laitteeseen liittyvään puhelimeen ja toinen osapuoli puhuu samoin omaan faksilaitteeseensa liitettyyn puhelimeen, toinen osapuoli voi keskustelun lopuksi lähettää sinulle faksin, ennen kuin katkaisette puhelun.

Laitteen ADS:n on oltava tyhjä.

MFC-L2710DN/MFC-L2710DW

1. Pyydä toista osapuolta asettamaan asiakirja laitteeseen ja painamaan aloitus- tai lähetyspainiketta.
  2. Kun kuulet CNG-ääniä (hitaasti toistuvia piippauksia), paina Start (Käynn).
  3. Vastaanota faksi painamalla image.
  4. Aseta ulkoinen kuuloke paikalleen.

MFC-L2730DW/MFC-L2750DW

1. Pyydä toista osapuolta asettamaan asiakirja laitteeseen ja painamaan aloitus- tai lähetyspainiketta.
  2. Kun kuulet CNG-ääniä (hitaasti toistuvia piippauksia), paina [Faksin käynnistys].
    image
    • Jos LCD on pimeä, koska se on lepotilassa, kosketa sitä ja tuo esiin [Faksin käynnistys].
    • Jos laite on automaattisessa uudelleenvalinnassa, odota, kunnes se on valmis ja yritä uudelleen.
  3. Vastaanota faksi painamalla [Vastaanota].
  4. Aseta ulkoinen kuuloke paikalleen.