Koti > Brother-laitteen esittely > Brother Utilities -ohjelman käyttäminen (Windows) > Brother-ohjelmiston ja ohjainten asennuksen poisto (Windows)

Brother-ohjelmiston ja ohjainten asennuksen poisto (Windows)

1. Tee jokin seuraavista:
    • (Windows 7)

Valitse image (Käynnistä)>Kaikki ohjelmat>Brother>Brother Utilities.

• (Windows 8)

Napauta tai napsauta image (Brother Utilities) joko Start -näytössä tai työpöydällä.

• (Windows 8.1)

Siirrä hiiri Start-näytön vasempaan alakulmaan ja napsauta image (jos käytät kosketuspohjaista laitetta, pyyhkäise alhaalta ylöspäin Start -näytöllä avataksesi Apps-näytön).

Napauta tai napsauta Apps-näytöllä image (Brother Utilities).

• (Windows 10)

Napsauta image >Brother>Brother Utilities.

2. Valitse mallisi pudotusluettelosta (mikäli se ei vielä ole valittuna).
  3. Napsauta Työkalut vasemmassa selauspalkissa.
    • Jos kuvake Ohjelmiston päivitysilmoitus näkyy, valitse se ja napsauta sitten Tarkista nyt>Tarkista ohjelmistopäivitysten saatavuus>Päivitä. Noudata näyttöön tulevia ohjeita.
    • Jos kuvake Ohjelmiston päivitysilmoitus ei näy, siirry seuraavaan vaiheeseen.
  4. Napsauta Poista asennus kohdasta Työkalutsovelluksessa Brother Utilities.
    Poista ohjelmiston ja ohjainten asennus valintaikkunan ohjeiden mukaisesti.