Koti > Skannaus > Skannaaminen tietokoneelta (Mac) > Skannaus TWAIN-yhteensopivien sovellusten avulla (Mac)

Skannaus TWAIN-yhteensopivien sovellusten avulla (Mac)

Voit skannata myös TWAIN-yhteensopivilla sovelluksilla. Lisätietoja skannauksesta on sovelluksen käyttöoppaassa.

Saat Brother TWAIN -ohjaimen käyttöösi siirtymällä laitemallisi Ladattavat tiedostot -sivulle Brother Solutions Centerissä osoitteessa support.brother.com ja lataamalla kohteen Skanneriohjain.

1. Käynnistä grafiikkasovelluksesi ja valitse sitten skannaustoimenpide.
    Näyttöön avautuu Skanneriasetukset-valintataulu.
    image
  2. Vaihda tarvittaessa skannausasetukset, kuten Tarkkuus, Skannaustyyppi tai Säädä kuvaa.
  3. Osoita Asiakirjan koko -ponnahdusvalikkoa ja valitse haluamasi asiakirjan koko.
  4. Voit esikatsella kuvaa ja rajata ei-toivotut osuudet pois ennen skannausta osoittamalla Esiskannaus-vaihtoehtoa.
    image
    • Kun olet valinnut asiakirjan koon, voit säätää skannausaluetta pitämällä hiiren painiketta painettuna ja vetämällä hiiren osoitinta skannattavan osan yli.

• Asiakirjan kummankin puolen skannaus (MFC-L2750DW):

Automaattinen kaksipuolinen skannaus on käytettävissä vain ADS-laitteesta.

Et voi säätää skannausaluetta.

Et voi esikatsella kuvaa esiskannauksella.

5. Napsauta Käynnistä.
    Laite aloittaa skannauksen.