Koti > Faksi > Faksin vastaanotto > Vastaanottotilan asetukset > Ylikokoisen saapuvan faksin sivukoon pienentäminen

Ylikokoisen saapuvan faksin sivukoon pienentäminen

Vastaavat mallit:MFC‑L2710DN / MFC‑L2710DW / MFC‑L2730DW / MFC‑L2750DW
Jos otat automaattisen pienennystoiminnon käyttöön, laite pienentää vastaanotetun faksin jokaisen sivun laitteessa olevalla paperille mahtuvaan kokoon. Laite laskee pienennyssuhteen faksin paperikoon ja käyttäjän paperikokoasetusten avulla.

MFC-L2710DN/MFC-L2710DW

1. Paina image (FAX (Faksi)).
  2. Paina Menu (Valikko).
  3. Paina image tai image, kunnes näkyvissä on [Faksi], ja paina sitten OK.
  4. Paina image tai image, kunnes näkyvissä on vaihtoehto [Vastaanottoas.], ja paina sitten OK.
  5. Paina image tai image, kunnes näkyvissä on [Autom. pien.], ja paina sitten OK.
  6. Paina image tai image, kunnes näkyvissä on vaihtoehto [Kyllä] (tai [Ei]), ja paina sitten OK.
  7. Paina Stop/Exit (Lopeta/Poistu).

MFC-L2730DW/MFC-L2750DW

1. Paina image[Asetukset]>[Kaikki asetuks.]>[Faksi]>[Vastaanottoas.]>[Autom. pien.].
  2. Paina [Päällä] tai [Ei].
  3. Paina image.