Koti > Mobiili / Web Connect > AirPrint > Ennen AirPrint-toiminnon käyttöä > AirPrint-toiminnon ottaminen käyttöön / poistaminen käytöstä WWW-pohjaisen hallinnan (WWW-selaimen) avulla

AirPrint-toiminnon ottaminen käyttöön / poistaminen käytöstä WWW-pohjaisen hallinnan (WWW-selaimen) avulla

Vastaavat mallit:DCP‑L2530DW / DCP‑L2537DW / DCP‑L2550DN / MFC‑L2710DN / MFC‑L2710DW / MFC‑L2730DW / MFC‑L2750DW

Varmista, että Brother-laite on yhteydessä samaan verkkoon kuin tietokone.

1. Käynnistä WWW-selain.
  2. Kirjoita selaimen osoiteriville ”http://laitteen IP-osoite” (jossa ”laitteen IP-osoite” on laitteen IP-osoite).

Esimerkki:

http://192.168.1.2

3. Oletusarvoisesti salasanaa ei tarvita. Jos olet määrittänyt salasanan, kirjoita se ja napsauta image.
  4. Napsauta Network (Verkko)-välilehteä.
  5. Napsauta Protocol (Protokolla) -valikkoa vasemmassa selauspalkissa.
  6. Poista AirPrint käytöstä tyhjentämällä AirPrint-valintaruutu. Ota AirPrint käyttöön valitsemalla AirPrint-valintaruutu.
    image
    AirPrint on oletusarvoisesti käytössä.
  7. Napsauta Submit (Lähetä).
  8. Aktivoi määritykset käynnistämällä laite uudelleen.