Koti > Skannaus > Skannaaminen Brother-laitteen skannauspainikkeen avulla > Allekirjoitetun PDF:n varmenteen määritys

Allekirjoitetun PDF:n varmenteen määritys

Jos valitset allekirjoitetun PDF-tiedoston skannausasetuksissa, laitteeseen on asennettava sertifikaatti WWW-pohjaisen hallinnan avulla.
Jos haluat käyttää allekirjoitettu PDF -toimintoa, sinun on asennettava varmenne laitteeseesi ja tietokoneeseesi.
  1. Käynnistä WWW-selain.

Kirjoita selaimen osoiteriville ”http://laitteen IP-osoite” (”laitteen IP-osoite” on laitteen IP-osoite tai tulostuspalvelimen nimi). Esimerkki: http://192.168.1.2

Oletusarvoisesti salasanaa ei tarvita. Jos olet aiemmin määrittänyt salasanan, kirjoita se ja napsauta sitten image.

2. Napsauta Administrator (Järjestelmänvalvoja)-välilehteä.
  3. Napsauta Signed PDF (Allekirjoitettu PDF) -valikkoa vasemmassa selauspalkissa.
    Allekirjoitettu PDF -määritysvalintaikkuna avautuu.
    image
  4. Napsauta Select the Certificate (Valitse varmenne)-pudotusluetteloa ja valitse varmenne.
  5. Napsauta Submit (Lähetä).